Patissier | Château Neercanne | 38u (fulltime)

Patissier | Château Neercanne | 38u (fulltime)

 

In Maastricht, op de grens met België, ligt het enige terrassenkasteel van Nederland: Château Neercanne. Het hoogste niveau van de historische baroktuinen doet in de zomer dienst als terras. In de voormalige stallen is het huiselijke l’Auberge de Neercanne gevestigd. Dit restaurant heeft een door Michelin toegekende Bib Gourmand. In het kasteel zelf huist het gerenommeerde Restaurant Château Neercanne. De mergelgrotten nodigen uit tot een aperitief en vormen een buitengewoon decor voor vergaderingen, feesten en wijnproeverijen. Château Neercanne is lid van Relais & Châteaux.

We zijn per direct op zoek naar een enthousiaste Patissier, die vol passie met oog voor culinaire details ons team wil komen versterken. Dit is de ideale functie om in een gedreven team een volgende stap te zetten in je kokscarrière.

Wat ga je doen?
De keuken van Château Neercanne staat bekend om haar kwaliteit en creativiteit in de gerechten, dankzij onze Chef de Cuisine, Robert Levels en zijn brigade.

Als Patissier rapporteer je aan de Chef de Cuisine. Je bent verantwoordelijk voor het (voor)-bereiden van gerechten en gerecht delen. Als restaurant opererend in de topgastronomie, streven wij naar perfectie; het bewaken en behouden van de kwaliteit ervaar je dan ook als vanzelfsprekend. Je enthousiasme in je vak is terug te vinden in de gerechten en jouw creativiteit. Door jouw ervaring in het luxe horecasegment weet je hoe je gasten op een culinaire manier kunt verrassen. Binnen de Oostwegel Collection denk je actief mee en kom je met (verbeter) voorstellen om het product, samen met de brigade, naar een nog hoger niveau te brengen.

Profiel van de kandidaat

De ideale kandidaat voor deze functie is iemand die goed presteert in een hectische en dynamische omgeving. Jij weet je hoofd koel te houden maar bent ook hands-on. Je weet als geen ander je team voor te bereiden en te motiveren zodat alles tijdens het evenement op rolletjes loopt. Daarnaast verwachten wij van jou:

 • bij voorkeur een afgeronde koksopleiding niveau 3 of 4;
 • je beschikt over enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
 • je bent creatief en gedreven om jouw kookkunsten verder te ontwikkelen;
 • kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel;
 • je bent een echte teamplayer;
 • een passie voor gastronomie.


 

Wat kan je van ons verwachten:

Geen dag is hier hetzelfde. Je gaat werken in een internationale omgeving, want de gasten komen uit alle hoeken van de wereld. Wij bieden je een salaris conform je ervaring en reiskostenvergoeding (afhankelijk van de reisafstand woon-werkverkeer). Wanneer je meer werkt dan je contracturen, worden deze uren bijgeschreven als tijd-voor-tijd. Je werkt in wisselende diensten, het rooster wordt altijd ruim twee weken van tevoren bekend gemaakt. Daarnaast ontvang je 20% personeelskorting in onze hotels en restaurants en korting op diverse collectieve zorgverzekeringen. Tevens zijn er interne en externe trainings- en doorgroeimogelijkheden middels onze eigen Talent Factory.

Onze leuke extra’s:

 • De Oostwegel Collection-personeelspas met diverse kortingen bij bedrijven in de regio;
 • Binnen ons familiebedrijf vieren wij samen jouw verjaardag en werkjubileum;
 • Een mooi kerstgeschenk;
 • Een spetterend personeelsfeest;
 • Mocht je ook benieuwd zijn naar onze andere huizen, dan bieden we je de mogelijkheid om waar nodig ingezet te worden in onze andere internationale hotels en restaurants.

 

Wil jij deze kans niet voorbij laten gaan?

Wil jij onderdeel uitmaken van het ambitieuze maar tevens ook gezellige team van Château Neercanne? Wil jij de gasten laat stralen van geluk? Solliciteer dan via deze pagina, wij ontvangen graag jouw cv en motivatiebrief!
Binnen één week ontvang je bericht of je al dan niet wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Na een positief gesprek volgt een arbeidsvoorwaardengesprek. Kort daarna kun je een start maken in ons team!

Indien je meer informatie wenst, neem dan contact op met de afdeling HR via 043-608 88 80.